Meubelstoffen

De meest exclusieve design meubelstoffen vindt u bij Design-Stoffen-Outlet. Maakt u zich niet ongerust over de prijs, doordat wij onze meubelstoffen zelf produceren of direct van de importeur betrekken betaalt u de laagste prijs. Wij bieden u de keus uit meer dan 120 verschillende ontwerpen van ervaren designers. Al onze meubelstoffen selecteren wij op kwaliteit en duurzaamheid. Service en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel!

Bestellen is heel gemakkelijk. Op onze meubelstoffen pagina selecteert u de door u gewenste stof, vervolgens kunt u inzoomen op de details en klikt u op "Bestellen." U vult uw gegevens in en kunt direct via iDeal afrekenen. Bij bestellingen van meubelstoffen boven de € 50 euro betaalt u geen verzendkosten. Onder dat bedrag rekenen wij slechts € 6,75. Momenteel staan er schitterende aanbiedingen op onze website en krijgt u een korting tot wel 80%!

Wij zijn uitsluitend per e-mail bereikbaar. Op verzoek kunt u onze showroom bezoeken. Stuur ons dan een e-mail om een afspraak te maken. Wacht niet langer. Maak uw keuze uit onze schitterende meubelstoffen en bestel vandaag nog! Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Vul dan ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!
Meubelstoffen - Gordijnstoffen - Interieurstoffen © 2019 Design stoffen outlet. All rights reserved.